Friday, April 30, 2010

Berpantang Maut Sebelum Ajal

pada satu tengahari yang hening.....



korang nampak tak ape yang aku nampak??


xnampak?

cuba tengok betul3....




ok3,aku bagi focus view jap...

nampak tak ni??




xnampak jugak??



ok3..mengalah ye! ;p




jeng..jeng..jeng.......!!




nampak x? opsss.. sory la,kamera henpon saya ni kurang power,xmacam kamera DSLR sbb xmampu lagi. kerjanya xlagi,mane leh berangan nak beli! ;p

Lokasi aku: Beranda bilik aku
Lokasi bendalah ni: depan bilik aku! Pembinaan yang dah dua sem yang menyebabkan aku sakit pala bila nak bukak buku.PungPang! Keting KetonG! *bengong tros~*

kejadian ni berlaku pada hari semalam.lagi 2 jam nak tunggu paper Organizational Behavior start.lebih kurang dalam pukul 1 tengahari. Kan ade orang kat kren tu.Pergh! Memang memperjudikan nyawa betul. Ni dinamakan BERANI! memang berani dengan ketinggian(aku dahla gayat weyh)

tengah2 aku SNAP pic dia ni,dia leh perasan,dengan selamba jalan tu lambai. aku pelik la,dia lambai kat sapa? Dua kali wei! Xkan dia perasan aku? DAHLA XTAKOT TINGGI PASTU SEMPAT PANDANG BAWAH LAMBAI AKU. ha kan dah kena CAPSLOCK dengan aku!
Aku rasa dia memang lambai aku la,sebab semalam semua sibuk g exam(yakin je budak ni) ;p

Teringat aku pepatah,Berpantang Maut Sebelum Ajal(kalo silap tolong betulkan ye)

Agak2 orang tempatan ke,orang asing?? ;p

(kuiz bagi korang berfikir jap)

7 comments:

Aiza said...

nauzibillah.. ishk3..

nmpk cam dia tgh wat keje jek kan ? hmmm

Aini said...

demi mencari rezeki

saya_arief said...

tggii gilew tuh..
aku naek jejantas pown da seram sejuk..haha..

Honey Lalala said...

mmg wat keje pon.ni kat tapak pembinaan bangunan baru dpn kolej kediaman aku.huhu.

Anonymous said...

lor..stylo gle..xsiap2 lg construction ni? lmbt tol..

Honey Lalala said...

stylo kan? mamat tu siap lambai2 mesra kat aku lagi wei.adoiyaio!

aduka said...

gilo ahh..
tinggi tuuuuuuuuu..
sy tgkt 3 pn dh gayat..
apatah lt tgkt 13 @pn 30..!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails