Wednesday, April 7, 2010

Ini manusia ke binatang?


Sumber berita; Kosmo Online

Ini merupakan rakaman video rahsia yang memaparkan askar-askar Amerika Syarikat (AS) ketawa semasa melancarkan serangan udara dan membunuh 12 penduduk Iraq tersebar di Internet menerusi sebuah laman web.(xsure website mana)

Dua juruterbang dalam rakaman video itu sedang berbual dengan menyatakan pembunuhan itu mirip satu permainan video.

Beberapa lelaki yang melepaskan tembakan dengan menggunakan mesingan dari helikopter lantas ketawa: "Ha-ha sasaran saya kena."

Rakaman di Baghad,bertarikh 12 Julai 2007.

**************

Kejam dan tak bereperikemanusiaan.
Serius memang takde hati perut diorang nih!
Sekadar mahu berkongsi pendapat bahawa;

Dunia kini tidak selamat
Manusia semakin hilang common sense
Suami pun boleh pukul dan ugut isteri(kes Badrul Muhayat)
Ibu pun boleh tikam anak kandung sendiri(Berita semalam)
Berjaga-jagalah di sekeliling anda!

Siapa mangsa yang seterusnya?

3 comments:

shafiq said...

dah tengok dah video ni.. memang kejam gila askar AS ni..


http://belogbagus.blogspot.com/

GeuMJanDi :)) said...

kejam!!!!!!!!! boleh die buat mcm game!

Honey Lalala said...

tau xpe!:(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails