Sunday, December 12, 2010

Kongretulesyen kak Eda!

Just a Quick & Simple Update..

Sekalung ucapan tahniah kepada Kak Eda Edlina kerana akhirnya berjaya menjejaki pelamin bersama Encik suami.. Dan entry ini menunjukkan bahawa aku sangat suka dengan theme wedding beliaw..

Sila lihat..

klik untuk lihat tumbesaran gambar ini..

Simple but Exclusive..
Jatuh cinta ngan kaler Pepel!!

Cumil kan tanglung bulat-bulat tu? Macam nak picit2 jer..

Ok,dah set untok majlis aku nanti
Sanding: Pepel +Merah
Nikah: Sesuci kaler ptuih.. eh! Putih!
Malam berinai: Kaler pink soft (kantoi da ske kaler pink,suke sikit je ok)

*tertakluk pada pindaan

errr.. masalahnye, dah jumpe ke sang arjuna yg bertuah sangat tu?
jeng..jeng..jeng!!

=p

Insiden lucu sepanjang majlis ini..

Nak duduk kerusi pelamin kena bayar 'TOL' weiii.. kesian kat pengantin lelaki tercegat berdiri kat situ hampir 5 minit.. dah la nampak nervous giler.. hahaha..

Kelihatan 2 flower girl beraksi macam bodyguard..=p

Makanan ni nampak pelik dan unik.. yang ade timun tu lerrrr.. apekah nama makanan ini kak Eda? 0_o

Papepon..kak Eda nampak lain & chanteque semalam! Tapi as usual..tetap kelihatan gagah! =p
Sorry la kasik adiah simple.. hik! ^^, turn saya kasik adiah gempaq tau!

Dan xlupa juga..


berjumpa dengan teman sebilik, seuniversiti tapi tak sekos dengan aku..

Bakal menjadi Puan juga pada bulan Februari tahun dpn..

COngrates akak berdua! =D

P.s: terimasey kepada kawan yang sudi ngantor g kenduri niyh.. naseb orang xde keter.. menumpang le jawabnyerrrr..

1 comment:

ed haku-chan said...

tq2 effa sbb datang! dont worry about the gift. hadiah tu pun da cukup buat kak eda sgt terharu!

thanks for the beautiful post jgk! =D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails