Sunday, June 30, 2013

(Sticky Post) Warm Welcome to all Bride to Be's!

Ini entry bergam sementara. :D

Assalamualaikum & salam sejahtera kepada rakan-rakan yang datang melawat. Kini blog diriku sememangnya penuh dengan kisah-kisah persiapan menuju ke gerbang perkahwinan & sukacitanyalah kiranya kalian dapat dropkan link kat ruangan komen,maka dapatlah kita berkongsi idea bersama. 

Saya bakal pengantin bajet dan DIY! =)




23 comments:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

tahniah. semoga majlis berjalan dengan lancar.. insya Allah

eddany @ WE said...

all d best!!!

Miss Dilla said...

Salam kenal..
sy B2B from Penang.. jmput follow my link,
http://anotherstepofus.blogspot.com/

*sy pon bajet & DIY B2B!:)

Miss Dilla said...

salam kenal!

sy B2B from Penang.. jmput follow my link,
http://anotherstepofus.blogspot.com/

*sy pon bajet & DIY B2B! :)

ayeen muhammad said...

Salam B2b
saya B2B Kl yang suka DIY
jemput la ke blog saya untuk tengok hasil2 DIY. TQ

http://ayeenmuhammad.blogspot.com/

ezan said...

hai, salam kenal saya b2b dari selangor :)

http://manismanismasam.blogspot.com

saedah syakir said...

tahniah, minat untuk menempah bunga telur yg xclusive boleh check it here http://cherryblossombeadsdesign.blogspot.com

Nadia Zakaria said...

hye dear.. sy B2B dr n9..
tarikh kahwin kita pun sama lah dear..

jom follow and sharing ideas..

khadijah said...

salam kenal, dija baru follow your blog, tapi dah ex b2b.. free nanti singgah la blog dija http://khadijahhishamuddin.blogspot.com

Iyraa Cariyno said...

jom join segmen nie.Hadiah gempak2..

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/worniojowo-giveaway-by-wanynaziar.html

Mystic Angel said...

congrate dear...same with me..bright to be also..heheeh

Amy A. said...

http://ehehencik.blogspot.com/

hehe...b2b 2013 jugak...:D
tp baru je lg tahu jd xsmpt share ape sgt...

Qaseh Mummy said...

sama la kita..tapi saya dah lepas..jugak bajet dan diy kebanyakan benda

TimMie said...

salam kenal..saya pun bakal pengantin bujet jugak..hehe...jom exchange link

http://anakummidabesar.blogspot.com

NURUL NADIA said...

salam perkenalan..saya pun bakal b2b dr johor..jom follow blog saya jgk

http://nadiaadnan90.blogspot.com/

SFaezah said...

haiii,,kite pon pengantin bajet gakk..salam kenall..

sudi2 kan la melawat.
http://sfaezah.blogspot.com/

Nizam Ijam said...

semoga semua berjalan lancar..

saya masuk utusan.. jom tengok :)

♥iqah♥ said...

salam.
jom la exchange link.
www.iqahhoneybunch.blogspot.com
:)~

saya-mahu-kahwin said...

Hai lala..same journey in sha allah dah follow..:)

Afiq Shakila said...

same. sy bride to be 2013 and suke preparation wedding yg diy. ;) visit my blog http://ourmemorylane2006.blogspot.com/. salam kenal

Atie said...

Aku pun... Baru nak start prepare untuk wedding. 5 bulan lg.. T3T

adrianna syaz said...

Salam kenal honeylala..sya folo blog ni.jika Sdi,snggh ke blog saya ya..

B2b dari perak

adrianna syaz said...

http://summerkisseswinterrain.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails