Thursday, December 27, 2012

Fffuhhhh... Lega Den!

Alhamdulillah.. Akhirnya tamat sudah segala-galanya yang dimulakan pada hujung Oktober & tamat pada (semalam) 26 Dis 2012. Oh, sungguh mencabar oke! :D

muka lega tahap selenge

--------------------------------------------------------


Jadi kawan-kawan, jom jumpa saya di SACC Mall, Shah Alam pada Sabtu & Ahad ni.

Kenapa ya?? Ada apa kat sana??



Ye,ada Malaysia Wedding Festival, Pameran Pengantin terbesar pada hujung tahun 2012,kira closing year of 2012 juga la. Banyak penganjur & vendor yang datang.


Antaranya:-

Photographer & Videographer yang ada di sana;



Wedding Planner & Busana Pengantin + Pelamin;



Berbagai-bagai jenis vendor katering yang anda boleh temui ;


Tak lupa juga buah tangan/doorgift vendor;





Sebelum nak menjemput tu,kena bagi kad jemputan yang comel-comel ;



Teramat lah ramai vendor di sana ok, jadi mohla beramai2 ke sana! Pilih jangan tak pilih!


Antara tips-tips berguna untuk bakal-bakal pengantin yang nak bernikah pada tahun 2013 ni ialah :-

  • Cepat2 lock date untuk katering. Kalau boleh,lepas bertunang terus cari katering. Seawal 8-10 bulan. Mcm aku,aku book setahun awal. Tapi ni kes nak grab harga 2012 punya pasal :P
  • Cepat2 book photographer. Paling terbaik jika photographer/videographer tu besfren korang. Boleh kawtim harga :D

Setakat tu je kot yang boleh disuggest sebab hal2 yang lain ceq xsetelkan lagi :P



Jom tengok sat video ku yang agak amatur ni,jangan gelak ok! Ni task ke 11 :D


video

Video sungguh selekeh,biasala bila orang akaun membuat perkara-perkara IT. Fail habis.. ahaks! Sila abaikan adikku yang serabai tu ye? :P

Jumpa di sanaaaaa! 

maklumat lanjut,like fanpage MEFA ok :D

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails