Thursday, September 25, 2014

Alkisah Freemie & Urutan.

Hi & Assalamualaikum!

Saja nak buat quick update, menandakan yang aku ni masih wujud dalam dunia blog ni. Heeee :D

Gembira xterkata! Sebab apa? Harini hari pertama aku merasmikan freemie kat pejabat!

Dapat freemie ni hari Selasa. Fuh, sebulan gak lah nunggu bendalah yang menyenangkan kerja aku ni. Tapi penantian memang berbaloi-baloi!

Nanti aku review FREEMIE ni camner dan beli kat mana eyh? Since kat pejabat, masa agak terhad. Huuuuuuu

Menan baru!
 Ha, nak buat announcement kejap kat belog ni ha..

Nak cerita pasal kisah berpantang, lambat lagi. Entry no 4 belum UP lagi. Almaklumlah nak menulis ilham xdatang lagi. Tapi yang ni berkenaan urut, sesuai untuk kawan-kawan yang mostly dah jadi ibu & bakal jadi ibu kan?

Promosi ni sempena bulan September. So baca lah ye pic yang ku tepek kat bawah ni;


Warisan Kenanga Putih ada buat promosi! Kalau urut badan biasa, normally RM70 (market price), la ni RM50. Kalo korang nak tau, dia xde spa, Mobile gituh. Memang urut kat rumah korang. Dan pelanggan yang berminat hanya PEREMPUAN sahaja ye, sebab yang mengurut ni pun kaum HAWA. BUKAN MUHRIM jangan mengada-ngada nak call mintak badan kena urut. Kang ade plak yang kena tembak dek senapang gajah ni.

Tempoh urutan pun 1 jam setengah a.k.a 90 minit. Dan Puan Zeehan ni dah lama dah dalam bidang mengurut, 15 tahun! So kalau korang nak mengurut minta naik seri ke, ha boleh lah contact Puan Zeehan ni ye?


Kalau yang duduk area Selangor, ni lah masanya! Bila lagi nak berurut? Takkan nak tunggu badan sakit baru nak urut kan? So sementara promosi masih berjalan ni, call lah cepat-cepat ye!


Masa mengurut? Call je.. pastu kawtim baik arrrr geng. Kekekeke.


Next entri, insya Allah review pasal FREEMIE ni eh!

6 comments:

Sheila Salim said...

assalamualaikum mummy sofia. wahwahhh teruja nak baca review freemie. hehehe

Nur said...

assalamualaikum... kat mana ye beli freemie... sangat2 nak beli,,

www.prettyraudhah.com

mariel said...

Hi mz honey, looking forward to our review on freemie n lacte duet :) perlu extra parts utk reduce back flow ke tak?

Raihanah Ahmad said...

wah teruja juga nak tahu pasal freemie tu. thanks u

Anonymous said...

Hi kak, excited nak baca tentang freemie ni. Sekarang my lacte kat workshop. Huhu... Can't wait nak try guns ngan freemie.

Anna Ashikin Mazlan said...

X sabo nak tau citer freemie ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails