Wednesday, September 17, 2008

aku diTAG selebriti frenster!

aku sgt2 teruja dan sgt excited!! sebabnye aku telah ditag selebriti frenster- aizul marcello..tengkius2..daku amat menghargainye dan aku akan menjalankan amanah sebagaimana yg kamu suruh.. lalala~
seperti biase,jawab survey2 ni dgn penuh hemah dan jujur,,dan JANGAN TAG org yang tag ko balik..silap2 aku TAG ngan penampo jepon..ok?

Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
sememangnye duit,ilmu perakaunan aku dan babyEGO aku! 

Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
beg tangan SEMBONIA yang aku saaaangattt loikkeee!! 

Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu?
kalo diikutkan nak je aku kawin kat Eiffel Tower,tp kalo dlm mesia aku nk yg unik sket-kawin kat atas bumbung umah ke,kawin kat shopping kompleks ke,biar dpt publisiti sket,haha!!


Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
skang? xde mehhh..single parent lagi..hehe 

Adakah anda di lamun cinta?
OOh tidak..  hati kering beb!

Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam?
wat masa ni lom lg..aku tersangat2 bz ngan assignment..slalu kt bilik ar..sdey kan bunyik?=P 

Namakan buku terakhir yang kamu beli?
Buku Sudoku Vol 8..hobi terbaru even korang kate da lapok! haha 

Apakah nama penuh kamu?
Sofahani Binti Mohd Sakroji(jawa+Siam mali mehhhh) 

Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
Rasanye cam dua2..aku kan fleksibel..miahahaha 

Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
Aku nak jumpa Che Det dan nk ckp ko lah PM terbaik aku penah jumpe! 

Christina atau Britney?
Britney ar..aku ske dgr citer2 buruk die..hahaha

Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
Pakaian dlm aku basuh ar...Selebihnye anda tau sdiri ar..kuikui 

Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
UK,Dublin,Paris dan Jepun! 

Pelukan atau ciuman?
Nak dua2!! hehe.. 

Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.
Aizul Marcello adalah:-
- seorang selebrity frenster!
- kawan tadika kpd kawan aku(ain)
- kaki mengepos buletin frenster,,kalo xde name die xsah! King of Survey la katakan..gagaga
- Fashionistas
- Gigam. (paham x?,wat2 paham jela erk..lalala~)

8 perkara yang amat kamu gilai:
1. Komik
2. Gadget
3. Arsenal
4. Skuter haku(babyEGO)
5. Converse
6. Jeans
7. Food(esp mak aku masak!)
8. Black & white

8 perkataan yang sering di ucapkan :
1-Lalala~
2. adoiyai
3. tongek!
4. Perlu ke?
5. Erk..
6. Xpe ar..
7. Aku xske menyusahkan ko(ayat pancing)
8. Xla xbz pon(padahal bz)

8 buah buku yang paling terbaru dibaca:
1. Mastika
2. Corporate Taxation
3. EH!
4. Yezz!
5. Komik2 Manga.
5. RL stine-Fear street saga
6. RL stine- cheerleaders(the new evil)
7. Say Naturally
8. Management Accounting


5 lagu yang kamu boleh dengar berulang kali:
1. Rokysopp-only this moment
2. Last Night-Keisha cole
3. Ku Cari yg kau mau-gigi
4. Hari yg cerah untuk jiwa yang sepi-peterpan
5. Hotel California- Eagles


8 perkara yang saya pelajari tahun lalu
- jangan byk main2 sem dpn!!
-berjimat bercermat jiwa selamat
-jangan banyak makan!!
-jgn senang2 percaya bulat2 kat org.
-jangan bercinta,wat stok skandal je dh
-jangan kasik pinjam babyEGO kat org even BF sdirik!
-Sayangi diri sendiri sblm syg kt org.
-Jangan habiskan duit kat org lain,habiskan kat diri sdirik!

So dgn ini, aku ingin sebarkan virus tag ini kepada :
1.asan taring
2.Zul
3.Bard
4.Kudozu
5.sape2 jelah!!

3 comments:

aizul said...

hahaha gipam tuh gila glamer kan kan kannn??? hahahaha

thanx sebab mengikut arahan untuk wat survey yang besh!! haha

missy.hunny.lalala said...

bukan gila glamer la! gigam tuh gile gambar lerrrr..lalala~

aizul said...

laaa baru beta tau..yes2 suka sama itu title..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails