Friday, September 26, 2008

raya eve



salams...
maaf kawan2 dh lama aku xupdate blog memandangkan aku telah menjalankan mogok internet iaitu dengan menjeling tajam ke laptop rumetku yg mempunyai brodband yg amat laju dan setelah 5 minit beliau kuar berdating,aku mengambil alih tempatnya(bagus rumet aku ni ;p)
kelmarin aku telah menghantar mesej ke encik a***(nama disensor untuk mengelakkan sebarang rusuhan di KKTAZ) dengan berbunyi begini:-

aku: salam..dgr kata tenet kat blok s1 problem,dr minggu lepas xde tenet..bile nak Ok?
beliau: oh ya,aku da panggil kontraktor bangla g cek blok ko,insyallah lepas raya deepavali ok la kot.

pergh,mencabar keimanan dan gelora nafsu btol! xpe2,aku leh kerjakan broadband rumet aku ni sepuas2 ati sementara menunggu tenet ok. tenks zaty!;p

esok malam aku balik,xsabar tol(padahal umah KL jerkk) tp excited gak la sbb aku nk menatap wajah kerinduan baju2 kurung aku 3 pasang tuh(opsss terkepochi lak).so,nanti aku upload la ekk baju2 raya aku tuh utk tatapan sape2 yg nk tatap. skang xleh citer kaler ape,naty otak blue korang membayang mcm2 lak.=P

papepon,aku nak ucapkan silamat hali laya maaf zahil batin wooo.. ape2 yg aku tercarut maki hamun kat pembaca setia ni :P aku minta maaf yer... kita jumpa lagi selepas raya k! aku akan update dan akan upload wajah baru aku yg disuntik BOTOX ni..haha

2 comments:

aizul said...

mesti tak sbr nak ngk kad kita gak!~ haha

missy.hunny.lalala said...

aah,,,xsbrnyew!XD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails