Saturday, March 13, 2010

Jangan Pergi Dulu Wahai Sayangku, Aku Masih Memerlukanmu!

Salam semua!
nak menangis ley x? ke nak meraung? ='(
dengan ini,beta mengisytiharkan bahawa laptop beta sedang gering..
maka laptop beta kini telah dirawat di sebuah kedai komputer di Ampang Point..
mungkin ia sudah tahu bahawa masa untuk aku habis belajar tidak lama lagi..
tapi bukan sekarang ye sayang.. daku masih memerlukan kamu..
doakan semoga laptop beta sembuh!
jadi,buat masa sekarang xdapek la hupdate pape.. LAB? oh no.. malas nk terperok lama2,laptop gak terbaek! =')(still nak belagak even laptop sdiri da di ambang maut tu)
*padahal skang ni nga tekan2 papan kekunci LAB la ni,hadoiiii*=p
oh ya, simptom2 beliaw adalah:
Tatkala bermain farmville,xsempat nak harvest,skrin tiba2 blackout,dan menjadi biru..
kemudian skrin itu menunjukkan memory dump ape tah..
kemudia apabila direstart balik, skrin jadi gelap gulita,
maka aku pon dengan coolnya menekan2 banyak kali sambil menjampi serapah..
boleh pulak..dan file2 penting telah dibackup cepat2 di Local D..
pabila shut down dan on balik..
tros la koma sehingga harini..
sila sedekahkan yassin dan alfatihah kepada beliau..
hukhukhuk..='(
assignment OB siapa nak tolong watkan? sila jawabkan??=S
p/s: da usya da laptop TOSHIBA kaler maroon(haha curang2!!) :p
*cucuk2 bantal sambil dengar lagu MUSE*

3 comments:

Hazwanee said...

same simptomnye dgn laptop aku yg da passed away 2thn lpas..*sigh*
mcm2 la kate prob laptop tu..motherboard la..jadah board la..last2 mninggal jugak~

Anonymous said...

tu ram jer yg rosak tu...kalo tukau ram supposedly elok balik la..

Honey G said...

arm: uwaaaa sedey! :(

ram je ke? so kire xrosak la ni?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails