Thursday, November 22, 2012

Tugasan ke 5 bermula! Tolong Daku Kawan-Kawannn =)

Assalamualaikum w.b.t kawan2 semua!!

Korang mesti masih ingat pasal permohonan (ecewah sopan plaks ayat) untuk ajak kawan2 semua mengJOIN event bagi tugasan MEFA yang ke 3.. Ya,Tugasan ke 4 dah berlalu,tak sempat nk update kat blog sebab teramat la sibuk beroutstation..

Dan tugasan ke 5 pula menjengah! Ya,kalini ia sama sekali tiada kena mengena dengan SHARE,LIKE mahupun JOIN..

Betapa bijaknya MEFA mevariasikan tugasan mereka dengan bagi tugasan yang lebih mencabar pula.. Ya,agak mencabar bagi aku!

Apa dia ya??

Ok,tengok dulu pic tugasan ke 5 kami ni dulu ya ;D




Seri Sireh merupakan salah seorang penaja pertandingan MEFA.. Jadi,apa yang perlu aku lakukan ialah...

Masih perlu mendapatkan bantuan rakan2 sekalian ok? Pls help me ya dear friendssss??


Simple easy step only!


Langkah 1

Like fanpage MEFA di sini --> http://www.facebook.com/mefaevent

Langkah 2

Komen di gambar kami. Apa sahaja komen,seolah2 FORUM. So,aku akan membalas komen2 korang,berinteraksi dengan korang di bawah gambar pic tersebut.

Link pic kami KLIK SINI


Itu sahaja!

Tapiii! Tapiiii.....


Aku nak bagi contoh :-

Contoh Komen 1 - Pasangan serasi la koranggg. Auwww :P

Contoh Komen 2 - Wah,all the best ya!


Ya,komen sebegini aku amat galakkan. Tapi jangan komen camni plak :P

Contoh Komen 3 - Ingin kurus? Sila dapatkan produk jamu pelangsingan badan kami di www. dot dot..

Contoh komen 4 - Done like! Please like our pic back at www. bla bla bla..




Ya,komen berunsur promosi produk xdibenarkan sebab tujuan komen bawah pic kami ni nk buat ala-ala FORUM. So,interaksi dari kawan2 dan aku. Itu je. So kalo terkomen camtu gak,markah komen xdikira la disitu.

Oh ya!! Penting juga diingatkan, markah dikira begini ya, 

1 komen User FB = 1 Markah.


 Kalo orang sama komen balik,dah xdikira. Ok kawan2??




----------------------------------------------------


Jadi....... Tolong kawan2! Minta bantuan sesangat,sebarkan kepada yang lain ye?? Mudah & Simple je.. Just LIKE Fanpage MEFA kemudian KOMEN pic kami.


ITU SAHAJA.



Semoga Task ke 5 ini dipermudahkannya Ya Allah.. Amin.. Mohon sokongan kuat dari kawan2 sekalian ;)



Oh ya, tarikh tutup kiraan markah tugasan berakhir pada Rabu ni,21 November 2012. Jadi,mohon ya kawan2, SHARING IS SEXY! :)


Jutaan terima kasih kepada korang yang sudi mohon bantuan rakan2 yang lain ;)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails