Friday, March 15, 2013

Join... Sekali lagi???

Assalamualaikum kawan-kawan!!

Jangan terkejut lagi ye kawan-kawan, dengan rendah hati & muka tak malunya saya mengaku saya ada join lagi contestttt.. Yeahhhh.. :P :P :P

Kalini contest ni berkaitan untuk memenangi video SAVE THE DATE bernilai RM3500.00 by Eddie PhotoVideo.. ala-ala mengiklankan walimah kepada kawan-kawan untuk menghadiri majlis kita :D Just mencuba nasib je kalau-kalau ada rezeki, dapatlah buat video ni. Nak buat saja-saja memang takde duit lebih nak spend,tak mampu :P 

Jadi, pohon kawan-kawan beri sokongan ye! 

(Memang tak reti serik budak ni,asyik join contest je keje dia,huh! :P)

Minta jasa baik kawan-kawan b2b untuk LIKE gambar saya ya.. Jasa korang amatlah dihargai :D

Terima kasih!! 

(kalau kawan-kawan nak join,silalah. Penyertaan masih dibuka)

Klik Gambar ini untuk direct LIKE ye :D
Lokasi gambar di Bukit Tinggi. muka masing2 P O Y O :P

Lepas korang dah LIKE gambar ni, jangan lupa tolong LIKE penganjur dia sekali ye, Eddie PhotoVideo :D

Mak sampai cakap, "Ko ni tak habis-habis dengan contest!"

Apa nak buat mak, anak mak ni suka benda percuma macam Ibu Misae :P

Sekian terima kasih,sayang korangs semua! :D

2 comments:

sarahhernyzar said...

all the best dear :)

iu-hazirah said...

salam perkenalan
done follow

http://www.iuzira.com/2013/05/my-doodle-dah-siap-by-munirah-mn.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails