Wednesday, December 9, 2009

The Beast and the Harlot

perhatian: post ini mempunyai banyak gambar.sila jangan bosan.;p

tajuk entry ini hanyalah tajuk lagu Avenged Sevenfold semata mata.

sudah hampir minggu ketiga aku di UM menjalani kursus Comptia A+.rasa cam cepat je masa berlalu.tau2,jumaat ni Exam 601 pastuh 602 pada hari Isnin. quite nevus![bak kata Mr Mark,hehe,ampunnnnn!];p

memandangkan Exam di Fakulti Perakaunan[fakulti haku tuh!],aku rasa mesti kekok kalo nak menjawab sebab dah selesa pakai PC kat lab API.mane xnye,bley pusing2 monitor lagi.ni pun Om yang ajar.hehe.

berbalik kepada kelas,anda tau bagaimana pelajar di kelas ini melayan diri mereka sendiri? ok,akanku tunjukkan.


perhatian/achtung!:gambar ini sememangnya telah diserahkan secara consent oleh tuan punya kamera.sebarang saman menyaman mahupun surat berantai tidak akan dibalas kembali menggunakan pos laju.

kaum lelaki buat apa ya?


shawer[bukan nama sebenar] tanpa segan silu menunjukkan jari kontot beliau.sila maafkan beliau.


te ng[juga bukan nama sebenar] memunggungi pelajar lain untuk mencapahkan fokusnya terhadap website game,eh tak tak tak

kaum perempuan?sudah tentu rajin! :D


lihat! farah[nama sebenar] sungguh rajin membuat exam walaupun tidak disuruh.aku disebelah juga busy membaca buku text Comptia ;p

beginilah keseronokan kami di sini! 

dan, semalam merupakan harijadi 2 orang penting dalam kelas kami.

sebelum tu,aku nak show off kek.sedap tu.mesti meleleh2 air liur korang.

xcaya?

ok,sila tengok!


Secret Recipe Cake: Chocolate Mud.

meleleh kan?;p

hari ini merupakan hari jadi Mr Mark Ervin Afuang[lecturer]

& Ibrahim[dak engine kelas kitorang]

selamat hari jadi korang!

sila cuci mata dan iri hati melihat kami ;p


Ibrahim is 22 & Mr Mark is 28. 




warga kelas CompTia A+ bersama Mr Mark.hampir 80% pelajar engine,selebihnya pelajar akaun dan API.


semua sibuk menghabiskan kek. macam bunyi cafe world. nom..nom..nom..!;p


aku pura pura busy.;p


makan-makan!

setelah kenyang,kami mendapati ada seorang pelajar mengalami sindrom ketagihan melampau terhadap kek resipi rahsia.

maafkan aku te ng. sape suruh ko letak pic ko banyak2 dalam folder.aku gunakan sehabis baik la!;p

kredit to: te ng & Om for their DSLR camera.pic superb!

]unholy confessions[

"I wish I could be the one,
the one who won't care at all
But being the one on the stand,
I know the way to go, no one's guiding me.
When time soaked with blood turns its back,
I know it's hard to fall.
Confided in me was your heart
I know it's hurting you, but it's killing me."-A7x

2 comments:

Anonymous said...

aksi aku plg menarik..

missy.hunny.lalala said...

yela,dah ko suke melucah..aku xdpt nk watpe..haha~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails