Monday, February 21, 2011

Give Away dari Magrib


 Rasanya dah tahap ketagih kot aku join Give Away ni.. Tapi kalo tahap ketagihan ni melampau sangat,aku wat blog baru khas untuk Give Away jela..kehkeh..

Dan kali ni aku join GA dari Magrib.. dan segala peraturan yang beliau tetapkan aku da turut.. tinggal turunkan tangan menadah mintak hadiah berkat pulak *muka xmalu*

Dan orang yang aku nak TAG untuk join GA ni ialah.. Cik Aminah Amin.. sebabnya aku rasa dia pun suka join GA ni.. tol x? Jom join same2.. =p

cepat2 join ok.. tarikh last 28 Feb ni..

3 comments:

Amieynna Amin said...

haha.. aku xperasan pon ko tag aku..
aku baru je tag ko..
sila ke blog saya yer..
cepat.. tarikh tutup aku nye pun 28 feb..

Magrib said...

terima kasih sebab join... anda memang cool.. nanti saya announce pemenang nya ya!

Magrib said...

salam... sekali lagi.. terima kasih sebab join.. terharu sangat la.. anda sememangnya cool ya!

dan.. saya sudah umumkan peserta bertuah dalam 1st GA dari saya ini.

sila la ke blog saya..

http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/03/peserta-bertuah-give-away-dari-magrib.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails