Saturday, January 9, 2010

kena tipu

baru tadi, aku terbukak page kak eda di FB dan tertarik dengan 1 blog ini.

kira kes tipoo between Wedding Planner dan client. yang wat blog ni,of cos lah client. da outspoken client di antara berpuluh2(xtau berapa dah kena tipu dek dis WP) yang lain. :(

yang menariknya,dia nak kawen 30 mei ni dan xpasal2 kena tipu. kes dia masih belum selesai. bila baca blog dia macam baca kisah perjalanan dalam novel pulak. but its a true story. dan dia akan update sehinggalah kes dia selesai.

tapi bila baca kesian jugak la. kena tipu sebanyak RM3.5 k out of RM18k(bayaran penuh).baca dengan lebih detail kat sini (baca jangan xbaca)

jadi bg sape2 yang dah nak kahwin tu terutama rakan2 terdekat aku tu, kalo nak hire wedding planner tu,ambil sikap curiga+waspada dulu k. dan bagi sapa2 yang ada blog, sila sebarkan untuk mengelakkan dari lebih ramai umat manusia yang mengidamkan majlis sekali seumur hidup kucar kacir ibarat dilanda tsunami.

p/s: baru aku tau blogger ni ada online shop shawl Radiusite.

papepon,semoga blogger tersebut tabah menghadapi dugaan.:)

5 comments:

saya_arief said...

bace3...

missy.hunny.lalala said...

haha sila2..penting K!

Syima said...

hehe dat girl is my classmate kat teknik, ika namenye =)

missy.hunny.lalala said...

la yeker? so u tau la kes die kne con oleh tis WP ni?

Syima said...

yup
huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails