Wednesday, January 27, 2010

slurrrp

hari ini tiada posting menarik aku nak kongsi. biasalah kelas hari isnin dan selasa je. rabu hingga ahad cuti. gila bosan. part time? eh xnak la. serik. bahahaha.(xde motif tol aku ni) tapi aku nak kongsi satu klip video menarik ni. korang tengok k?

tengok la.

plis.

tengok ek?

betol ni?

yes. tenkyu. :)

aku tau Twilight new moon da expired da. tapi saje nak kongsi gak. ah xkire. :D




panas x? :D :D :D

slurrrrpp.. :))))

p/s: angin angin lintang memberitahu maybe 27&28 presentation SoftSkill.rumours sahaja. jika ada halangan,insyALLAH trip ini akan dibincang sekali lagi. sapa2 lagi yang xamik SoftSkill?

3 comments:

Qiha Aziz said...

aku tak amik lagi soft skill! huh. dahlah 6 hb tu gak nak tangkap gambar final year student. takde tarik best yg lain lagi ke.

missy.hunny.lalala said...

haha.ko lupa ke? bukan aku ke ajak korang lari dr softskill dlu? hak3 skang kena balik. benci tol. ala kite skip jap aku rse xpe kot.xkan lecturer tu xkasi.isk kejam siot.tapi aku xmao g softskill! menyusahkan tol arrrrrrr..-_-

Qiha Aziz said...

agaklah. tapi wajib pergi. haisy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails